arrow_drop_up arrow_drop_down

Teamcoaching

Traject UitAanAfspreken

❎ Is er gedoe in jouw team?

❎ Zijn mensen de waardering voor elkaar verloren?

❎ Hapert of stagneert de samenwerking?

❎ Is er geen eenduidigheid in visie, focus en processen?

❎ Verliezen mensen waardevolle energie en productiviteit omdat ze negatief of met triviale zaken bezig zijn?

❎ Is er onvoldoende vertrouwen in het management?

❎ Of ...

Je krijgt de processen in je team niet vlot. Je wilt met hen bouwen, maar de samenwerking belemmert het succes. Thema’s die vaak spelen zijn een gebrek aan eigenaarschap, ongewenst informeel leiderschap, niet oppakken van verantwoordelijkheid, pestgedrag, angst voor agressie van klanten, te intern gerichtheid, deviant gedrag, hoog ziekteverzuim.


Ik geloof dat je samenwerken kunt leren door het gedoe op tafel te krijgen, onder het motto 'geef de ander vleugels, maar zonder wrijving geen glans'.


De focus van Tandemkracht richt zich op hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen binnen de context waarin ze werken.

Deze context wordt gemaakt door het gezamenlijk denken en doen. Dit samen-zijn heeft een enorme impact zowel op het de resultaten van de organisatie als het functioneren en welzijn van ieder individu.

Soms realiseer je dat er meer nodig is. Bijvoorbeeld als je team over gaat naar zelfsturing. Of als de weerstand tegen verandering zo taai is dat mensen langdurig disfunctioneren en nieuwe ontwikkelingen stelselmatig belemmeren.

Met een een- of tweedaagse training kun je de grond loswoelen, maar er is meer nodig om nieuwe zaadjes te planten en een sterk team tot bloei te laten komen.


Ik help jullie in dit traject om de professionaliteit en de kwaliteit van de samenwerking te versterken. We halen het gedoe boven water, coachen op de communicatie in het hier-en-nu, en trainen effectief gedrag waardoor je team zelf het stuur van hun werk krachtig in handen kan nemen.

Als jullie dat willen, dan help ik

Tandemkracht helpt met team coaching om het gedoe-op-tafel te krijgen
Samen met jou maak ik een plan om je team te coachen. Een dag, twee-wekelijks of elke maand… net wat nodig is.


Concreet, confronterend en met compassie coach en train ik jullie op ‘de zere plekken’, én werken we aan de groei die nodig is om binnen jullie organisatie de juiste resultaten te bereiken.

Ben je benieuwd wat we samen kunnen bereiken?

Worstel niet langer, en investeer nu in een vrijblijvend gesprek. En in jezelf én je team!
Cookie?