Samenwerking versterken 

door gebruik te maken van de wijsheid uit je teamTraining

Teamtools voor Teamleiders 


Concrete en praktische interventies in teamsamenwerking


Leer samen met andere leiders hoe je de aanspreekcultuur een boost geeft, persoonlijk eigenaarschap activeert en verschillen in kwaliteiten benut.


 • feedback op gang brengen?
 • het eerlijke gesprek faciliteren ?
 • meningsverschillen bevorderen?
 • eigenaarschap activeren?
 • de kracht van positiviteit benutten?


Top, gaan we regelen.
Wij helpen je om direct en in de praktijk aan de slag te gaan

met praktische en toepasbare interventies.

vertel meer

Veel teamleiders hebben dezelfde problemen als jij: 

Dus wil je concrete handvatten die praktisch en direct toepasbaar zijn. 

Zodat je stap voor stap de professionaliteit in teams kan vergroten. 

❎ Je twijfelt (ongewild) aan je expertise en vaardigheden

Dus wil je hulpmiddelen die niet alleen je team versterken , maar ook jou eigen vakmanschap als leider. 

En je met meer vertrouwen en deskundigheid kan opereren.

❎ Jouw tijd en mogelijkheden zijn beperkt

Dus wil je snel aan de slag kunnen met effectieve interventies zonder langdurige investering.

Waarmee je binnen de beperkte tijd toch een verbetering duurzaam kan garanderen.

De oplossing: 

één trainingsdag met concrete tools
die jou en je team in beweging helpen

model UitAanAfspreken

Ben jij je bewust van jouw sleutelpositie als teamleider in het zichtbaar en mogelijk maken van de kracht van medewerkers? Zie je de potentie van je team en ben je op zoek naar eenvoudige handvatten hoe je dit kan versterken en activeren?

De trainingsdag Teamtools voor teamleiders is een praktijkdag waarin je met concrete interventies oefent om de kwaliteiten en wijsheid van je team te activeren. 

Je leert hoe je veiligheid in de samenwerking creëert zodat mensen zich durven uitspreken. Je oefent met het activeren en versterken van aanspreken op samenwerkingsgedrag. En je ontwikkelt de vaardigheid om meningsverschillen te benutten. 

Deze training is een praktische oefendag zodat je daarna gelijk aan de slag kunt in de praktijk.
De tools die je meekrijgt zijn verankerd in Deep Democracy, Systeemcoaching, Transactionele Analyse en geborgd in het model Uitspreken, Aanspreken en Afspreken. 
De onderliggende theorie krijg je handzaam aangereikt en de concrete handvatten zijn beschreven in een werkboek. In de training gaan we oefenen en ervaren. 
Na deze dag kun jij duurzaam - in je dagelijks praktijk en op elk moment van de dag -  de communicatie versterken en het eigenaarschap in je team activeren.


Dit programma versterkt jouw teamleiderschap. Waardoor je teamleden de kans krijgen om de beste versie van zichzelf in te zetten. En jij de resultaten behaalt die je voor ogen hebt.

Eenmalige investering: € 290,- excl btw


 • Je weet de do's en dont's om de communicatie in je team te versterken
 • Je kent  technieken om de weerstand en onvrede van je team boven tafel te krijgen. 
 • Je kunt conflicten en meningsverschillen in je team constructief begeleiden.
 • Je hebt concrete tools die je tijdens een teamoverleg of individueel gesprek kunt inzetten om de communicatie te bevorderen. 


Natuurlijk heb je wel eens iets gelezen over het verbeteren van communicatie tussen mensen. En denk je regelmatig na over jouw taak als leidinggevende daarin. Je vindt het leuk om meer praktisch te oefenen met teamleiderschap. En je wilt concreter aan de slag dan wat je kan lezen in boeken. Maar hebt op dit moment geen tijd voor een intensieve opleiding. 
Uiteindelijk wil je gewoon praktische handvatten die jou direct verder helpen.


Leer dan van onze concrete werkwijze uit teamcoaching en leiderschapstraining. Wij delen al onze ervaring en expertise met je. 
Dat is wat jou helpt. Toch?

Programma

Teamtools voor teamleiders

Foto door Oswald Verleg

Nieuwe datum nog onbekend

De hele dag concreet oefenen en leren. 

Met onder andere: 

 • In- en uitchecken: over uitspreken wat er werkelijk speelt.
 • Aanspreken en je brein: waarom feedback zo lastig is en hoe dit wel lukt.
 • Name-tag: verantwoordelijkheid nemen voor samenwerkingsgedrag
 • Conflictresolutie: over het versterken van meningsverschillen.
 • Teamcontract: afspraken maken het samenwerkingsgedrag concretiseren.
 • Complimentenronde: het activeren van de positiviteit in je team.

  Helen Beeley en Heleen Siebert delen met jou alle expertise en kennis die je vooruit helpt. 

Wie zijn deze trainers? 

Heleen helpt teamleiders die willen groeien. Haar missie is om jou te leren hoe je het eerlijke gesprek in je team organiseert. Heleen helpt je sturen op gedoe en weerstand, op eigenaarschap en verandering, op kwaliteit en werkplezier. 

In de afgelopen 25 jaar heeft Heleen als ervaren trainer en coach allerlei organisaties en bedrijven geholpen om in de samenwerking de prut op te ruimen en de pret te verhogen. Op de Politieacademie heeft zij het politieleiderschap voor operationele teamleiders ontwikkelt. Heleen wordt veelvuldig gevraagd om teams met hardnekkige problematiek te coachen op UitAanAfspreken.
Zij brengt een rijke schat aan ervaring, kennis en opleiding mee en is nuchter, praktisch en realistisch. 

Heleen's bedrijf heet Tandemkracht omdat ze gelooft dat je met elkaar sneller de weg vindt en verder komt. Het staat voor jouw rol als teamleider met je team. In gelijke tred vooruit. Soms zit je voorop, soms achterop, en altijd samenwerkend naar dezelfde horizon. Tandemkracht gaat ook over de programma's voor jou: Heleen fietst graag een eindje met je mee om samen verder te komen. 


website: tandemkracht.com

Ik faciliteer mensen in het voeren van een écht gesprek, zodat er ruimte ontstaat voor groei en ontwikkeling. Ik geloof oprecht in de chemie tussen mensen. Niemand is hetzelfde en daar ligt juist de kracht.

Ik faciliteer teams in het aangaan van het gesprek met elkaar. Wanneer er wrijving binnen een groep is, of dat nu tussen werkgever en werknemer is of tussen medewerkers onderling, kunnen er diverse gevolgen ontstaan. Mensen voelen zich niet serieus genomen, ondergewaardeerd of gaan niet meer met plezier naar het werk.

Tijdens mijn trainingen zorg ik ervoor dat iedereen gehoord wordt. Ik creëer samen met de groep een veilige sfeer zodat alles wat er speelt boven tafel komt.

Ik ben Deep Democracy Practitioner en heb verschillende coachopleidingen gevolgd die ik inzet in individuele en teamcoaching. 


website: bureaubeeley.nl

Overtuigd? Schrijf je vandaag nog in!

en profiteer van dit aanbod

Heleen en Helen hebben ons zoveel kennis gegeven over persoonlijk gedrag en communicatie en ons geïnspireerd anders te kijken naar verschillende perspectieven en deze te waarderen. Onze teamleiders gaan als MT ook professioneler met elkaar om.
College ROC Midden Nederland

De training Teamtools is een persoonlijk cadeautje geworden. Het heeft mij vele handvatten en technieken gegeven om in mijn privé leven maar ook in mijn werk beter in verbinding te komen. De training geeft je inzichten in je eigen werking en daartoe ook tot het hele systeem.
Werken in de onderstroom is niet meer eng maar een mooie en uitdagende zoektocht tijdens het werken met mensen. De trainsters Helen en Heleen zijn niet alleen kundig maar ook ontzettend lief en betrokken. 

Michelle Bulthuis, Nationale Politie
Helen en Heleen zijn beide professionele trainers en coaches. Ze hebben veel ervaring waardoor ze goed kunnen aansluiten bij de behoefte van een groep, zij faciliteren het niet-gevoerde gesprek. Dit doen ze door te spiegelen, te benoemen wat ze zien en liefdevol te confronteren. Vanuit verbinding en met de nodige dosis humor. Kortom ik werk graag samen met ze.
Nicole van Zonsbeek, strategisch HRD-professional ZOOM

Oké nu even praktisch...


 • De training Teamtools voor teamleiders wordt gegeven door
  Helen Beeley (Bureau Beeley) en Heleen Siebert (Tandemkracht).
 • Je krijgt concrete tools aangeleerd die je direct zelf in je eigen praktijk kan toepassen. 
 • De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. 
 • Locatie: 't Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein.
 • Datum nog onbekend van 9:30 - 17:00 uur.

 • De prijs is inclusief lunch, koffie en thee.

 • Je ontvangt een werkboek met de tools en achtergrondinformatie.

Jij betaalt slechts € 290,- 

Training  Teamtools voor Teamleiders

 • Jij concrete tools
 • Je team een succes
 • Binnen 1 dag aan de slag met UitAanAfspreken

Dit programma geeft je de leiderschapstools waarmee jij je professionaliteit, kundigheid en vakmanschap als teamleider optimaliseert. 


Zodat jij (en je team) de resultaten behaalt die je voor ogen hebt.

Nog even de logistiek:

 • Je schrijft je via deze website in voor het programma.
 • Zodra je betaald hebt, ontvang je een bevestigingsmail.
 • Je ontvangt een factuur met btw.
 • Een week voor de training ontvang je de laatste praktische informatie.

Veel voorkomende antwoorden:

 • In vrijwel elke organisatie hebben medewerkers een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget. Jouw HR-afdeling of jouw leidinggevende kan je hier meer over vertellen. Dit budget kun je gebruiken voor deze deskundigheidsbevordering. 
 • Soms zijn er organisaties die niet willen investeren in groei en ontwikkeling van hun leidinggevenden en medewerkers. Juist daarom kent deze dag minimale kosten.
  We hebben bewust gekozen voor deze lage prijsstelling, zodat het een overzichtelijk bedrag is voor iedereen die bereid is om in zichzelf te investeren.
 • De meeste teamleiders verzetten heel veel werk. Tijd is beperkt. Keuzes maken met de tijd die je hebt, bepalen wat je gaat bereiken. Kies daarom nu voor het ontwikkelen van je vaardigheden, of te wel het aanscherpen van je zaag, zoals Stephen Covey het zo mooi zegt. 
 • Dit programma is voor iedereen geschikt die teams naar een volgend level wil brengen, of je nu teamleider, teamlid of coach bent.
nog onbekend
€ 290,- excl. BTW
09:30 - 17:00 uur

Locatie

't Veerhuis Nijemonde 4, 3434 AZ  Nieuwegein