Webinar Blauwdruk Teamdoorbraak

Masterclass: Blauwdruk Teamdoorbraak

Ontdek hoe je gezamenlijke teamverantwoordelijkheid bereikt

Wat ga je leren tijdens deze online masterclass?

Het activeren van de gezamenlijke verantwoordelijkheid van je team

Weten wat het grootste probleem is in de samenwerking van je team, brengt je in een goede positie om beweging in gang te zetten. Veelal ga je dan als teamleider als een malle trekken aan je team om de samenwerking te versterken. NIET DOEN!

Van belang is om het team functioneren tot een gezamenlijke opdracht te maken; van de teamleider én het team.

Want samenwerking kan enkel ontstaan in een gezamenlijke verantwoordelijkheid.


Meld je aan voor deze masterclass en ontdek het volgende:


  • Hoe werkt het principe IK=WIJ om de communicatie in je team te versterken
  • Hoe ondersteun ik feedback geven bij mijn team
  • Hoe faciliteer ik groei voor mijn team middels het kritische gesprek
  • Hoe bevorder ik de besluitvorming
  • Hoe zorgen deze ingrediënten voor gezamenlijke verantwoordelijkheid.

» In een uur deel ik al mijn kennis met je over sterk teamleiderschap.
   Er is mogelijkheid voor vragen.


Omdat we alleen serieuze mensen helpen die ook echt waarde willen, vragen we je een investering van € 20,- excl. *

* Hiermee draag je direct bij aan een betere wereld, 
   want de opbrengst gaat naar stichting Free a Girl.

PLUS:


Je krijgt een concrete blauwdruk. Waarmee je in de dagelijkse praktijk steeds kan checken wat je team te doen heeft en waar jij op sturen kunt.
Inclusief de mogelijkheid om vragen te stellen. En de knelpunten van jouw team te spiegelen. Zodat je werkelijk zelf aan de slag kunt.
BONUS Na het webinar ontvang je per mail 3 praktische tools waarmee je de volgende dag aan de slag kunt.
Heleen Siebert - Tandemkracht

Trainer/coach

Heleen Siebert

Ik help teamleiders die willen groeien.

In de afgelopen 25 jaar heb ik als ervaren trainer en coach allerlei organisaties en bedrijven geholpen om in de samenwerking de prut op te ruimen en de pret te verhogen. Sinds 2015 ontwikkel ik online leertrajecten voor teamleiders.
Mijn missie is om jou te leren hoe je het eerlijke gesprek in je team organiseert. Ik help je sturen op gedoe en weerstand, op eigenaarschap en verandering, op kwaliteit en werkplezier.


Ik word veelvuldig gevraagd om teams met hardnekkige problematiek te coachen op UitAanAfspreken. Hier breng ik een rijke schat aan ervaring, kennis en opleiding mee. Bovendien ben ik nuchter, praktisch en realistisch. 

Mijn bedrijf heet Tandemkracht omdat ik er in geloof dat je samen verder komt en sneller de weg vindt. Het staat voor mijn visie op de rol van jou als teamleider met je team. In gelijke tred vooruit. Soms zit je voorop, soms achterop, en altijd samenwerkend naar dezelfde horizon. Tandemkracht gaat ook over mijn programma voor jou: 'Ik fiets graag een eindje met je mee om samen verder te komen'.  

Laat je ondersteunen in het activeren van de 

gezamenlijke verantwoordelijkheid van je teamleden

Letty Wardenaar
Hoi Heleen,

Ik vond de deelname aan de masterclass erg fijn, vooral de eye-opener dat de teamleden een net zo'n groot aandeel hebben om het te laten slagen. Dat gaf mij een boost waardoor ik me meteen zekerder ging voelen, in mijn handelen richting het team en mijn eigen rol. Bedankt daarvoor ;)

Letty Wardenaar
○ Na de betaling kun je een datum selecteren die jou uitkomt.

○ Het webinar wordt gemiddeld 2 keer per maand gegeven en duurt een uur.


○ De aanmeld link verloopt niet; dus wees gerust als je niet direct een datum vindt die je past 😉

○ De eerstvolgende data staan hieronder en worden regelmatig ge-updated.

vr 18 juni 11.00 uur
ma 5 juli 20.00 uur
wo 21 juli 10.00 uur 
di 24 aug 15.00 uur