Strategiegesprek Training UitAanAfspreken: wees welkom

Ik ben benieuwd naar jou en je vraag.


In een gesprek van zo’n 30 minuten:

●.  leren we elkaar kennen, per telefoon of online

●.  ontdekken we of de training aansluit op jouw talenten, mogelijkheden en verwachtingen

●.  kun je al je vragen aan me kwijt (en je krijgt uitgebreid antwoord)


En na het gesprek?
Je bent niks verplicht en je zit nergens aan vast. En als de Training UitAanAfspreken niet de beste oplossing voor je is, vertel ik het ook.  


Vul het formulier in, dan spreken we elkaar snel

Ik reageer binnen twee werkdagen, en meestal sneller.

Ik kijk naar je uit, tot gauw.

Scherpzinnig, zorgvuldig, humor

Onder de bezielende leiding van Heleen krijg je alle tools aangereikt om de dynamiek van de groep te doorleven en tegelijk in te zetten. Je scherpt jezelf aan als professional én als mens. Vanuit haar toewijding is Heleen, met alles wat ze in huis heeft, aanwezig. Ze is scherpzinnig, heeft humor, en ze sluit zorgvuldig aan bij de stappen die het individu en de groep maken. Ze creëert een grote mate van veiligheid, en dat draagt bij aan een positief leerrendement. 


Heleen is een vakvrouw, ze weet waar ze het over heeft en niets menselijks is haar vreemd. Deze training heeft me als teamcoach en als mens veel gebracht.

Petra Hengevelt, teamcoach Zozijn regio Achterhoek

Avontuur

Ik ga op reis en neem mee? Heleen! Ze laat jou de bestemming bedenken. Het wordt ongetwijfeld een avontuur, de reis is van te voren niet helemaal vastgesteld maar het doel is helder. Onderweg maak je van alles mee. Je krijgt steeds meer bagage. Je gaat van alles ervaren. Het gaat je emotioneel raken waar een lach en traan onderdeel van zijn. Onderweg kom je tot de ontdekking dat je reis uit tussenstops bestaat en dat er nooit een eind aan komt. Je gaat op eigen houtje verder. Het wordt onvergetelijk.

Esther Herman

Esther Herman, Operationeel Expert Regionaal Recherche Zeden
Houdt ook van gedoe

Een hartelijke trainer met compassie en lef. Durft te benoemen wat ze ziet en hoort, en is snel in verbinding met deelnemers. Ze houdt duidelijk van wat ze doet, ook van ‘gedoe’.


Jeannet van Deuveren, Opleidingsadviseur Lyvore, Amersfoort